Over ons

Een paar woorden over ons...

Wij zijn Laurens en Wilma Kerkhof. Inmiddels 30 jaar getrouwd en samen hebben wij 4 kinderen. Thijs, Lieke, Bente en Jesse. Thijs is 24 jaar oud woont in de omgebouwde schuur achter ons eigen huis. Dit hebben wij jaren lang verhuurd totdat onze oudste zoon oud genoeg was om hier zelfstandig te kunnen wonen. Thijs is werkzaam als leraar basisonderwijs. Lieke is 22 jaar en is nog thuis wonend. Dit vinden wij alleen maar fijn want Lieke studeert HBO Social Work op het Saxion in Enschede en helpt ons dan ook met van alles en nog wat. Bente is 20 jaar oud en is ook thuis wonend. Samen met Lieke wonen ze aan de linker kant van het huis en hier delen ze samen een badkamer. Bente studeert HBO facility management op het Saxion in Deventer. Als laatste hebben we onze zoon Jesse. Jesse is 17 jaar oud en zit inmiddels in het jaar 6 VWO op het Pius X College in Almelo.

Geschiedenis

Laurens heeft jaren een eigen bedrijf gehad in keukens. Dit heeft hij jarenlang met passie gedaan. Wij zijn nu al vele jaren pleegouders en sinds de komst van bepaalde kinderen werd de vraag voor zorg mee. Hierdoor is Laurens gestopt met werken zodat hij 24/7 klaar kan staan voor de kinderen. Wilma werkt in de zorg. Na 20 jaar in het ziekenhuis gewerkt te hebben heeft ze 11 jaar geleden de stap gezet om zich te laten omscholen en de opleiding speciaal pedagogisch werk te volgen op het Deltion College in Zwolle.

Wij hebben in 2021 bewust de keuze gemaakt en zijn de uitdaging aangegaan om van een pleeggezin over te stappen naar een vrijgevestigd gezinshuis. Op deze manier kunnen wij de kinderen nog meer ondersteunen en aanbieden wat zij nodig hebben.

Het Enterhuis logo

Neem contact op